SK Přerov zůstává u zimního času

O uplynulém víkendu se měnil čas ze zimního na letní. V poslední době je to velmi diskutované téma, kterému jsme se věnovali i my na dnešní trenérské schůzi. Po zralé úvaze a prostudování několika odborných stanovisek bylo nakonec rozhodnuto, že atletický oddíl SK Přerov letní čas nebude akceptovat a i v nadcházejících měsících zůstaneme u "zimního", resp. středoevropského času.

Podle mnoha studií je střídání času dvakrát ročně pro organismus nezdravé a narušuje přirozené procesy v těle. Kromě sportovní výkonnosti se snažíme dbát i na zdraví našich členů, a proto zůstáváme u zaběhlých časů tréninků! Je to i příprava na budoucí roky, kdy zřejmě střídání času ze zimního na letní a zase zpět zcela vymizí.

Nevěřícně kroutíte hlavou a říkáte si, že to snad nemohou myslet vážně? Tak vězte, že to opravdu vážně myslíme. A abychom vám to ulehčili, nově jsme je pro vás naskladnili hodinky se dvěma ciferníky, se kterými se už v čase neztratíte! Zakoupit si je můžete za sympatických 399 Kč u jakéhokoliv trenéra. Na horním ciferníku si snadno nastavíte "SK-čas", tedy např. 16:00, kdy začínají tréninky, zatímco na spodním ciferníku neztratíte kontakt s okolním světem, ve kterém tou dobou bude už 17:00.

Tak nezapomeňte, zítra se uvidíme na tréninku v 16:00 SEČ!

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.