Na testování přípravek dohlížel Pan Bůůů

Vytisknout

Během května a v první polovině června se testovali všichni členové našich přípravek za dohledu Pana Bůůů. Náš oddíl se totiž jako jeden z mnoha zapojil do celorepublikového testování s Atletikou pro děti a firmou Hollandia. Děti se testovaly ve skoku z místa, běhu na 20-50 metrů (vzdálenost dle věku) a v hodu medicinbalem, míčkem nebo tenisákem (náčiní bylo opět zvoleno dle věku dítěte).

Všechny děti za odměnu obdržely kartičku se svými výkony a také tetovačku s Panem Bůůů. Výsledky se odesílaly na Český atletický svaz - jak dopadly děti v celorepublikovém porovnání se můžete podívat zde. Radost nám udělaly především výsledky Emy Kroupové (6. mezi dívkami 2008), Lukáše Rybníčka (7. mezi hochy 2008), Šimona Wasserbauera (7. mezi hochy 2012), Šimona Bajcara (9. mezi hochy 2009) a Karolíny Židlíkové (10. mezi dívkami 2009).

A protože dětí je v celé České republice opravdu mnoho, vyhlásili jsme toto testování zároveň jako oddílové přebory. Děti byly rozděleny celkem do 7 věkových kategorií dle ročníku narození a dále samozřejmě zvlášť holky a kluci. Nejlepší tři v každé kategorii obdrželi během tréninků také drobnou odměnu. Pár diplomů ještě zůstalo nerozdaných, ale nebojte, vše napravíme během letních soustředění nebo nejpozději v září.


Kompletní výsledky oddílových přeborů s Panem Bůůů si můžete stáhnout zde.

Fotogalerie z testování:
Závodní přípravka (Koutňa) zde
Závodní přípravka (Čejny, Standa) zde
Minipřípravka (Naty, Rosťa) zde
Atletická školka (Pavča, Budy, Nikča) zde