Atletické kvízy a Boj o Atíka

Český atletický svaz připravil sérii atletických kvízů, kde si můžete prověřit atletické znalosti a porovnat se s ostatními napříč atletickou ČR. Soutěžit může široká atletická veřejnost. Na své si přijdou také přípravkáři, kteří se mohou zapojit do soutěže o návštěvu atletického patrona Atíka na tréninku.

Do kvízové soutěže se můžete zapojit zde. Do kvízů se můžete zapojit soutěžně a nebo si je vyzkoušet (i zpětně) jen tak pro zábavu.


Soutěž o návštěvu Atíka
Na své si přijdou také přípravkáři, kteří se mohou zapojit do soutěže o návštěvu atletického patrona Atíka na tréninku. Soutěž je prioritně určena pro nejmladší atlety předškolního či nejmladšího školního věku, ale zapojit se mohou všechny přípravkové děti do 11 let.

A jak na to? Stáhněte si do počítače a vytiskněte omalovánku Atíka (v příloze). Až ho děti vybarví, obrázek prosím ofoťte nebo naskenujte. Atíka lze vybarvit i na počítači. Každé dítě může vybarvit maximálně 3 Atíky a získat tak 3 body do soutěže! Pokud připojíte i pěknou velikonoční básničku o Atíkovi, můžete si připsat ještě bodík navíc!

Naskenované obrázky odešlete emailem buď trenérce Martině Koutňákové (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) do neděle 5. dubna do 20:00 a nebo přímo koordinátorce projektu Atletika pro děti Ivetě Rudové (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) do neděle 5. dubna do 24:00. Nezapomeňte uvést jméno a příjmení dítěte, jeho věk a jako oddíl SK Přerov. :-) Další informace k soutěži najdete zde.

Přílohy:
Download this file (V03_atik_A4-scaled.jpg)Omalovánka Atík235 kB

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.