Podzimní soustředění 2020

Vytisknout

Podzimní prázdniny se nezadržitelně blíží a s nimi i naše tradiční akce - podzimní soustředění. Letos se znovu vracíme na nám dobře známou Horní Bečvu, na dosud neznámý hotel Cherry. Letos se soustředění uskuteční v termínu 25. - 31. 10. 2020. Hlásit se mohou všichni atleti SK Přerov narození v roce 2009 a starší.

Čeká nás dvoufázový atletický trénink se zaměřením na rozvoj obecné vytrvalosti, ale také hry, strečink, posilování a jedna návštěva wellness. Určitě se nemají čeho bát ani mladší, ani starší ročníky. :-)

Podrobnější informace najdete v příloze nebo zde. Vyplněné přihlášky odevzdávejte svým trenérům co nejdříve, nejpozději však do pátku 2. 10. 2020. Do stejného termínu je nutné také uhradit poplatek za soustředění - tento termín prosím respektujte! V případě naplněné kapacity dostanou přednost ti, kteří se dříve přihlásí a zaplatí. Děkujeme za pochopení.

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně soustředění se neváhejte obrátit na trenérku Martinu Koutňákovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Za 46 dní se na viděnou těší
Bedy a Koutňa

Loňské soustředění se náramně vydařilo a letos to bude ještě lepší!