Letní soustředění 2021

Také v letošním roce - pokud to aktuální podmínky dovolí - se chystáme uspořádat všechna naše tradiční soustředění. Jelikož je ale doba nejistá, zatím zveřejňujeme pouze termíny konání jednotlivých akcí. Spuštění závazných přihlášek a vydání podrobných informací k soustředěním předpokládáme cca v dubnu 2021.

Nechceme rozjíždět velkou akci s předáváním přihlášek a popř. plateb za soustředění, pokud nevíme, zda se vůbec soustředění a podobné akce budou moct v létě konat. Na druhou stranu nechceme s termíny otálet a vyčkávat na poslední chvíli, protože víme, že už teď si plánujete dovolenou a dětem tábory. A pro nás bude potěšením, pokud děti budou trávit prázdniny s námi. :-)

V odkazu níže se také můžete předběžně a nezávazně přihlásit na kterékoliv soustředění. Předběžná přihláška Vám dává pouze záruku, že s Vaším dítětem budeme počítat a že pro něj bude volná kapacita. Jakmile vydáme podrobné informace k letním soustředěním a spustíme i závazné přihlášky (= podepsané přihlášky zákonným zástupcem v papírové formě), bude třeba odevzdat i tuto. Pokud se předběžně nepřihlásíte, stále se můžete hlásit až závaznou formou.

Termíny jednotlivých soustředění:
Letní soustředění Kolín (2. - 7. 8. 2021) - ročníky 2007 a starší
Příměstské soustředění (26. - 30. 7. 2021) - ročníky 2011 - 2016
Soustředění přípravek a ml. žactva Permoník (14. - 22. 8. 2021) - ročníky 2007 - 2013

Předběžně se můžete hlásit zde.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.