Výzva "Makej, sdílej, soupeř!" se blíží do finále

Už jen posledních pár dní zbývá do konce celorepublikové výzvy Českého atletického svazu. Původní myšlenkou bylo i mezioddílové srovnání žactva (a popř. přípravek) v různých výzvách a soutěžích, které pro mladé atlety připravily jednotlivé kluby a oddíly, nakonec ale kvůli protiepidemických opatřením není možné plnit tyto výzvy v původním rozsahu. I v Přerově jsme pro vás výzvu připravili, tak pojďte do ní!

Veškeré potřebné informace o tom kde a jak se zapojit, najdete v tomto článku. Ve zkratce řečeno je potřeba absolvovat celkem čtyři stanoviště - tři na Laguně a jedno ve Vinarech. Vaše výkony pak odešlete přes Google formulář. A ještě než půjdete na plnění výzvy, můžete mrknout, jak na tom jsou ostatní.

To je ale ta smutná stránka věci - přesto, že úkoly jsou určené primárně pro žactvo (a tomu odpovídá třeba i délka běžeckých tratí), dorazily zatím výsledky pouze od dvou dětí z přípravek, a to od Aničky Špilerové a Matyho Dvořáka. Venku je pěkně, prázdniny před námi, tak se pojďte hecnout! Jednotlivé výzvy mnoho času nezaberou a pokud to do Vinar vezmete na kole, můžete mít splněno doslova během jednoho dopoledne. Můžete také splnit jen některé úkoly - v tom případě pak při odeslání výsledků vyplňte u nesplněných pomlčku.

A samozřejmě za každou jednu splněnou výzvu si můžete ve webové klubovně označit další splněné políčko. Ale pozor, výzvy běží už jen do konce tohoto týdne, tedy do neděle 4. dubna 2021! Tak pojďte do nich, těšíme se na vaše výkony!

Zadání výzev pro Přerov
Odeslání výsledků
Průběžné výsledky

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.