Celoroční pohár přípravek je u konce

Letošní školní rok měli naši nejmladší členové zpestřený Celoročním pohárem přípravek. Do soutěže, kde se kromě výkonnostních disciplín a vybraných závodů započítávala také docházka na tréninky a nejrůznější výzvy, které nebyly o maximálním výkonu, ale dávaly šanci všem, se zapojily všechny tréninkové skupiny přípravek a atletické školky.

Celkem bylo vypsáno 13 různých disciplín a 9 měsíců, ve kterých se započítávala tréninková docházka. Výsledky jsme uzavřeli k 31. květnu. I přes toto velké množství dílčích bodů byla soutěž neuvěřitelně napínavá až do konce, pořadí je na některých místech velmi vyrovnané a dokonce došlo několikrát i k bodové shodě!

Všem dětem patří velká gratulace k předvedeným výkonům. Někteří brali pohár opravdu vážně a zúčastnili se i všech výzev na doma. Odrazilo se to i na pořadí, do popředí se díky této aktivitě probojovaly i děti, které by v čistě výkonnostních soutěžích tak velkou šanci neměly. Naopak někteří, kteří jsou na tom výkonnostně velmi dobře, ztratili mnoho bodů v těchto doplňkových aktivitách a pořadím se propadali...

Pohár si kladl za cíl zapojit všechny děti a být komplexní, dát šanci všem. Atletika není jen o trénování atletiky, je to o všeobecných pohybových dovednostech a základech, na kterých se pak dají stavět speciální atletické dovednosti. Každý pohyb se počítá, proto do poháru byla zařazena také turistika nebo libovolné další aktivity. A v neposlední řadě je to o lásce k pohybu, o kamarádech a prostředí, které děti motivuje a jsou v něm rádi.

Věříme, že děti soutěžení bavilo a úkoly na doma nebo výzvy pro ně byly i motivací, jak se zapojit do atletiky a pohybu zase trošku jinak. :-) Kompletní výsledky Celoročního poháru přípravek, ale také jednotlivých soutěží a výzev, jsou k dispozici zde.

Fotogalerie

A kdo byl nejúspěšnější?

ZÁVODNÍ PŘÍPRAVKA

1. Jonáš Závrbský (508 b)
2. Radovan Kratochvíl (470 b)
3. David Koňařík (467 b)

1. Zuzana Špačková (482 b)
2. Veronika Pospíšilová (465 b)
3. Adéla Vlachová (462 b)

MINIPŘÍPRAVKA

1. Jakub Dudík (526 b)
2. Jakub Šoc (421 b)
3. František Urbášek (394 b)

1. Adéla Mohaplová (480 b)
2. Laura Hudečková (478 b)
3. Stella Kanovská (454,5 b)

ATLETICKÁ ŠKOLKA

1. Petr Hošťálek (401,33 b)
2. Tomáš Kopřiva (365,5 b)
3. Filip Hošťálek (357,83 b)

1. Magdaléna Urbášková (463 b)
2. Anežka Králová (413 b)
3. Sofie Skácelová (385 b)

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.