Podzimní soustředění - poslední šance se přihlásit

Už jen dva dny zbývají do uzavření přihlášek na podzimní soustředění. Nenechte si ujít poslední příležitost se přihlásit na tuto akci - jako každý rok to bude stát za to! Vše se uskuteční o podzimních prázdninách v termínu 25. - 30. 10. 2022. Akce je určená pro ročníky 2011 a starší! Horní věková hranice není omezená, rádi uvidíme i zkušené atlety. :-)

Letos opět měníme destinaci, a sice pojedeme se podívat do kraje, kde by žádný současný, bývalý ani budoucí svěřenec p. Kolomazníka neměl chybět. :-) Ano, míříme do Palkovic! V nádherném prostředí Palkovických hůrek společně zahájíme přípravu na další sezónu a užijeme si i spoustu legrace, prostě tak jako vždycky. Čeká nás dvoufázový atletický trénink se zaměřením na rozvoj obecné vytrvalosti, ale také hry, strečink, posilování a společná zábava. Určitě se nemají čeho bát ani mladší, ani starší ročníky. :-)

Podrobnější informace najdete v příloze a také ve svých emailových schránkách. Vyplněné přihlášky odevzdávejte svým trenérům co nejdříve, nejpozději však do pátku 7. 10. 2022. Do stejného termínu je nutné také uhradit poplatek za soustředění - tento termín prosím respektujte! V případě naplněné kapacity dostanou přednost ti, kteří se dříve přihlásí a zaplatí. Děkujeme za pochopení.

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně soustředění se neváhejte obrátit na trenérku Martinu Koutňákovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Těšíme se na vás u autobusu už za 55 dní! ❤

Trenéři
Bedy, Koutňa a Víťa :-)

Soustředění v roce 2021 se po všech stránkách náramně vydařilo

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.