Změny v trénincích od dubna

Od začátku dubna budou skupiny mladšího žactva a závodních přípravek (roč. 2010-2013) trénovat pouze venku. Minipřípravky a atletická školka zůstávají do Velikonoc ještě v tělocvičně a ven se přesunou od úterý 11. dubna. Pozor, některé časy tréninků se oproti tělocvičnám liší, mladší žactvo a závodní přípravky navíc přechází zpět na 1,5 hodiny dlouhý trénink. Kompletní rozpis tréninků zde.

Tréninky venku probíhají za jakékoliv teploty a počasí - prosím přizpůsobte tomu oblečení. Raději s sebou více než méně, ať se děti mohou na trénink vysvléct a po něm si zase dát teplejší a nepropocenou bundu. V případě velmi chladného počasí je lepší vždy více tenkých vrstev jak dvě silné. K dispozici jsou samozřejmě i šatny k převlečení, ale v tom případě je nutné chodit na trénink v dostatečném časovém předstihu. Trénink rušíme pouze v případě silného deště - v takovém případě Vás budou informovat trenéři Vaší skupiny. Pokud nikdo nepíše = trénink je.

Ve dnech 6. - 10. dubna tréninky nebudou, jsou velikonoční prázdniny. Zároveň všechny děti i rodiče znovu zveme na Velikonoční víceboje, které proběhnou ve čtvrtek 5. dubna odpoledne - informace tady. :-) Zájemci o závodění, nezapomeňte se včas přihlásit - termín je do středy 20:00. Těšíme se na vás!

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.