Společenský večer s tancem - pozvánka

Milí kolegové a kamarádi, pořadatelé běžeckých závodů,

dovolte mi, abych vás už s předstihem všechny co nejsrdečněji pozval na náš tradiční Společenský večer s tancem, který se uskuteční v pátek 15. ledna 2016 od 20 hodin v sálku restaurace U Pelikána v Olomouci-Hejčíně a jehož součástí bude vyhlášení nejlepších borců Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje za rok 2015.

Všichni jste na tuto akci samozřejmě zváni, lístky budou v prodeji za 90 korun, členové Ligy stovkařů Olomouc si je mohou koupit do 10. ledna 2016 v předprodeji za 60 Kč, všichni medailisté mají pochopitelně dva lístky zdarma. K poslechu a tanci bude hrát oblíbená kapela Trigon (znáte už z naší loňské "pelikánské" akce, ale i z letošního večera na Staré Vsi u Rýmařova po Běhu na Praděd), čeká nás předtančení v podání opravdových mistrů svého oboru, bohatá tombola, pestrá nabídka občerstvení i půlnoční překvapení, ale hlavně dobrá zábava ve společnosti všech běžeckých kamarádů. Hlavním bodem programu bude opět vyhlášení medailistů Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje za rok 2015. Vzhledem k tomu, že účast na předávání je jednou z podmínek k získání ceny, můžeme se těšit na plejádu těch nejlepších vytrvalců z našeho regionu.

Budu se moc těšit na vaši osobní účast, zároveň bych rád poprosil ty z vás, kdo můžete přispět (pěkným) věcným darem do tradiční (před)půlnoční tomboly. Pokud to z vaší strany je možné, ozvěte se mi e-mail ambo(zavináč)email.cz nebo na telefon 736 533 790. Předem díky moc!

 

Srdečně zdraví a na viděnou se těší

Adam Fritscher

TJ Liga Stovkařů Olomouc

Přílohy:
Download this file (pozvankabar2016.pdf)Pozvánka127 kB

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.