Podzimní soustředění

Ještě sice neskončily letní prázdniny, ale my už myslíme na ty další. :-) Na podzimní prázdniny jsme pro vás připravili jako každý rok kondiční soustředění, které je skvělým odrazovým můstkem do přípravy na další sezónu. Letos se soustředění uskuteční v termínu 26. - 30. 10. 2018. Pojedeme opět na chatu Unigeo na Horní Bečvě. Hlásit se mohou všichni atleti SK Přerov narození v roce 2007 a starší.

Čeká nás dvoufázový atletický trénink se zaměřením na rozvoj obecné vytrvalosti, ale také hry, strečink, posilování a jedna návštěva wellness. Určitě se nemají čeho bát ani mladší, ani starší ročníky. :-)

Podrobnější informace najdete v příloze nebo zde. Vyplněné přihlášky odevzdávejte svým trenérům co nejdříve, nejpozději však do 30. 9. 2018. Do stejného termínu je nutné také uhradit poplatek za soustředění. Prosím, respektujte tyto termíny, ušetříte zbytečné starosti Vám i nám. Děkujeme za pochopení.

Na soustředění se na vás budou těšit trenérky Bedy a Koutňa a možná přijde i kouzelník :-)

První podzimní soustředění se uskutečnilo v roce 2006 a od té doby trávíme podzimní prázdniny nepřetržitě v přírodě. :-) Někteří atleti na fotografii jsou stále aktivními členy oddílu i v roce 2018, poznáte je ještě?

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.