Úspěšné HMČR mládeže na Stromovce

O uplynulém víkendu se v pražské hale konalo MČR juniorských a dorosteneckých kategorií. Do konečných výsledků výrazně promluvili i atleti SK Přerov, když se hned tři z nich dostali do finálových bojů.

Nejlepšího umístění dosáhl dorostenec Petr Mikuláček v trojskoku. Zároveň si vytvořil nový osobní rekord (12,33 m) a skončil sedmý. V dálce skákala velmi slušně i juniorka Karolína Běhalová, která obhájila své loňské umístění a navrch přidala několik centimetrů (530 cm/ 8. místo). Rovněž osmý byl Aleš Kácel v konkurenci nabitém nejkratším sprintu juniorů. 60 metrů zvládl za 7,23 s, v rozběhu byl ještě o dvě setiny rychlejší. Představil se také v rozběhu na 200m, kde doběhl druhý (23,35 s), ale na postup do pětičlenného finále to bohužel těsně nestačilo. I zde patří Alešovi osmá pozice. Všechny jeho výkony jsou zároveň halovými osobními rekordy. Čtyři setiny od finále zůstal junior Lukáš Pěček v běhu na 60 m př. V rozběhu byl třetí a vyrovnal si osobní rekord z Mistrovství Moravy (8,76 s). V konečném zúčtování mu patří devátá příčka.

Všem děkujeme za reprezentaci oddílu a gratulujeme k předvedeným výkonům. Poděkování rovněž patří manželům Kolomazníkovým za jejich úspěšné trenérské vedení.

Reportáž z pera Petra Mikuláčka se již připravuje.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.