3. vítkovické halové úterý

V úterý 15. února se ve vítkovické hale představila sedmička přerovských atletů a nevedli si vůbec špatně. Zajisté největším okamžikem z pohledu Přerova byl návrat juniora Michala Fojta na dráhu po několikaměsíční pauze. Po pouhých dvou lehkých trénincích se na 60 metrech dokázal výrazně přiblížit svému osobnímu rekordu, když doběhl v rozběhu druhý (7,69 s). Ve finále si o pár setin pohoršil na opravdu krásný čas 7,77 s- doufejme, že mu ty sedmičky přinesou štěstí a hlavně zdraví. Překážky mu bohužel už tolik nevyšly a Michal závod nedokončil.

Výbornými časy se prezentoval také Lukáš Pěček. V rozběhu na 60 m př. juniorů byl druhý (8,82 s), ve finále si o osm setin pohoršil a umístil se na konečném třetím místě. Rovněž třetí byl dorostenec Radim Hofman ve skoku vysokém- předvedl svůj druhý nejlepší výkon (170 cm). Na 60m zaběhl čas 8,30 s a do dálky skočil 411 cm.

Petr Mikuláček zaběhl velmi slušné překážky (9,38 s v rozběhu). Ve finále si o setinu pohoršil, a tak mu patří třetí místo mezi dorostenci. Ve ksocích se mu dařilo střídavě. Nejprve překonal laťku ve výši 155 cm (7. místo) a poté třikrát přešlápl v dálce.

Mladší žák Pavel Mikuláček si vytvořil výrazný osobní rekord na 60 m (8,92 s) i na 60 m př. (10,56 s). Vyhrál oba své běhy, do finále se však nepodíval. Do dálky skočil 424 cm.

Jeho stejně styrý kolega Rosťa Mališka rovněž překonal svůj osobák na překážkách (10,45 s). Hladkou šedesátku zvládl za 8,93 s a umístil se těsně za Mikuláčkem.

Premiéru ve starším žactvu si odbyl Ondřej Vrtěl. Na překážkách zaběhl velice pěkný čas 9,88 s. Hladká trať se mu už tolik nevyvedla (8,75 s).

 

Všem gratuluji k osobním rekordům a jiným pěkným výkonům.

Koutňa

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.