Kácel a Mikuláček se stali mistry Moravy a Slezska

V sobotu 4. února hostila bratislavská hala Elán Mistrovství Moravy a Slezska všech kategorií. V početném startovním poli nechyběli ani tři přerovští zástupci- Petr Mikuláček, Aleš Kácel a Lukáš Pěček. 

Petr Mikuláček opět potvrdil, že jeho forma s blížícím se mistrovstvím republiky roste. S dvaceti centimetrovou převahou vyhrál skok o tyči dorostenců a svým výkonem 361 cm překonal všechny dosavadní rekordy SK Přerov, ať už v hale nebo na dráze. Až do soboty byla nejvyšší dosažená výška 360 cm a rekordmanem byl Martin Olšer. Dařilo se mu i v dálce, předvedl velmi slušný výkon 607 cm, ale i tak mu bronz o dva decimetry unikl. Tento víkend bude Petr bojovat na MČR ve vícebojích v Praze a ani zde není bez šancí na pěkné umístění.

Druhý mistrovský titul pro SK Přerov získal Aleš Kácel v běhu na 200 metrů mužů ve svém nejlepším letošním výkonu 23,20 s. Ve sprintu na 60 m zaběhl desátý nejlepší čas (7,32 s). Jeho tréninkový kolega Lukáš Pěček byl mezi juniory šestý na 60 m př. za čas 9,36 s (v rozběhu 9,01 s). O příčku hůř figuruje ve výsledcích běhu na 200 m (24,84 s).

Kompletní výsledky

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.