Druhý den v Jablonci přinesl další dvě finálová umístění!

V neděli 18. září pokračovalo druhým dnem Mistrovství ČR žactva na dráze, které letos hostí Jablonec nad Nisou. V akci byli dva přerovští vrhači - koulař Adam Bubík a oštěpař David Bajer. Už v sobotu Bubík obsadil 12. místo mezi kladiváři a Jonáš Kolomazník byl šestý v disku a třináctý v běhu na 100 m př. Více o sobotních výkonech zde.

V dnešním počasí, které atletice přálo ještě méně než to sobotní, se nejdříve v dopoledním programu představil David Bajer mezi oštěpaři. Náčiní poslal celkem čtyřikrát za 40 m, nejdelší pokus přitom měřil 44,20 m a zajistil Davidovi skvělé sedmé místo. Jeho osobák je přitom ještě o necelé dva metry lepší (46,11 m).

I takhle to dnes vypadalo v Jablonci. (zdroj: Atletika Poruba)

V koulařském sektoru bojoval o vysoké příčky Adam Bubík, sedmý nejlepší žák letošních tabulek. Ten do finále postoupil jako šestý nejlepší, když jen těsně zůstal pod hranicí 14 metrů (13,96 m). V páté sérii svůj výkon ještě vylepšil, ale na umístění už to nic nezměnilo. Zajímavostí přitom je, že Adam přesně po týdnu na centimetr přesně vyrovnal svůj vlastní přerovský rekord ze závodů družstev v Šumperku, který má hodnotu 14,20 m. Adam si za tento výkon odveze z Jablonce cenné šesté místo.

Kompletní výsledky zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.