O víkendu měli naši běžci napilno

Již 59. ročník Slováckého běhu se konal v neděli 9. října v Uherském Hradišti. Z našeho oddílu se jej zúčastnili bratři Koubovi. Mladší Jonatan soutěžil v kategorii minižáků (2007 a mladší) na trase 300 m (jeden okruh kolem Masarykova náměstí) a obsadil 11. místo. Jeho čas byl 1:25 min. Starší Jáchym se představil mezi mladšími žáky na trati 900 m (tři okruhy) a se ztrátou 27 sekund na vítěze obsadil 8. místo (4:05 min). Kompletní výsledky jsou ke stažení zde.

Jáchym Kouba (ve žlutém tričku) krátce po startu. (Zdroj: AC Slovácká Slavia Uh. Hradiště)

To vytrvalec Tomáš Kašpařík dal ve stejný den přednost Valašskému Meziříčí a závodu Cross Valmez. Ve sloučené kategorii mužů a juniorů obsadil sedmé místo (36:03,25 min). Podle rozpisu závodu měla trať měřit 10 km, ale podle vyjádření Kašpaříka měla spíše méně. Trať byla členitá a časy vzhledem k terénu příliš rychlé. Kompletní výsledky jsou ke stažení v příloze.

Na sobotním Laguňáku se ukázali hned čtyři naši mladí atleti, kteří běželi jeden okruh okolo přerovské Laguny. Ten měří přibližně 800 m. Mezi dětmi narozenými v roce 2005 zvítězil Lukáš Hanzelka a v kat. 2007 byl druhý Václav Holubář. Dvojité zastoupení jsme měli mezi nejmladšími hochy (roč. 2009) - zvítězil Matěj Dedek a třetí místo bral Jakub Hanzelka. V závodě dětí bohužel selhala časomíra.

Lukáš Hanzelka (zcela vpravo) a Václav Holubář (druhý zprava) na startu Laguňáku.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.