Kašpařík třikrát na bedně

Běžecký "trojboj" absolvoval ke konci minulého týdne přerovský vytrvalec Tomáš Kašpařík. Opět si ukousl pořádnou porci z koláče, když se postavil na start tří závodů během tří dnů. Na všech navíc dosáhl na stupně vítězů - obsadil dvě druhá a jedno třetí místo.

Ve čtvrtek 27. října pokračovala 16. závodem Olomoucká běžecká liga. Na programu byl Říjnový běh Smetanovými sady, který měří 6,5 km. Tomáš Kašpařík obsadil v kategorii B druhé místo (25:04 min) a celkově byl čtvrtý. O den později startoval na Sokolském běhu v Bučovicích. Na trati dlouhé 9,3 km se v kat. mužů B utkal se svým jmenovcem Pavlem Kašpaříkem o první místo, nakonec mu však o 7 vteřin podlehl. Jeho cílový čas byl 36:07 min.

Nejdelší z trojice závodů si Tomáš Kašpařík nechal na závěr v sobotu 29. října, když startoval na Morkovském podzimním běhu (na fotografii běží na druhém místě). Ten měřil 11,5 km a i v něm se Kašpařík držel na čele - celkově doběhl sedmý a ve své kategorii mužů 36-50 let na třetím místě. Jeho cílový čas byl 49:03,1 min.

Kompletní výsledky všech závodů naleznete v příloze.

Fotogalerie: Sokolský běh Bučovice, Morkovské podzimní běh

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.