Po zdravotní přestávce byl Kašpařík znovu na bedně, dokonce dvakrát

Po třítýdenní zdravotní pauze se Tomáš Kašpařík opět objevil na startu. "Zkusil jsem to, a i když na výkonnosti byla pauza znát, asi mohu být spokojen. Skoro celý závod jsem běžel s Petrem Vymazalem a Zbyňkem Skopalíkem, v závěru mě však oba urvali," ohodnotil svůj sobotní výkon běžec. Jako první závod po poranění kolene si vybral Náměšťský čtvrtmaraton, což je závod na 10,55 km v okolí Náměště na Hané. V něm obsadil celkové sedmé místo za již zmíněnými Skopalíkem a Vymazalem, když trať zvládl proběhnout za 42:53 minut. V kategorii B obsadil třetí místo.

Již o čtyři dny později stál opět na startu, tentokrát závodu Poběž a uvidíš!, který je součástí seriálu Chlapáckého běhu. "Jednalo se o téměř horský běh z Hraběšic (530 m) na Kamenný vrch (955 m) a jinou cestou zpět dolů. Užili jsme si příjemného počasí a také výhledů na Jeseníky," prozradil. I v tomto závodu dosáhl na stupně vítězů, když byl v kategorii B dokonce druhý. Celkově za výkon 42:49 min obsadil osmé místo.

Tomáš Kašpařík (č. 67) na trase Náměšťského čtvrtmaratonu. Za zády se mu drží Petr Vymazal (č. 180), který jej nakonec v závěrečných metrech předběhl.

 

Výsledky obou závodů jsou ke stažení v příloze.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.