Drštička startoval na Czech Indoor Gala

V úterý 12. února se v ostravské hale konal mezinárodní atletický mítink Czech Indoor Gala. V národním programu se představil také přerovský junior David Drštička, a to na tratích 60 a 200 metrů a poté také ve smíšené štafetě na 4x400 metrů.

V nejkratším sprintu se nechal vytáhnout rychlejšími soupeři až ke svému letošnímu nejlepšímu výkonu 7,27 s (14. místo). Ve formě se předvedl také na dvoustovce, když si vylepšil nejen halový osobák, ale také přerovský juniorský rekord. Časem 23,21 s obsadil osmou pozici. V tabulkách bez rozdílu věku mu patří už čtvrtá pozice za Mensahem, Šmotkem a Kácelem.

Smíšená štafeta se běžela v rámci hlavního programu, který živě vysílala také Česká televize. Drštička startoval na druhém úseku a společně s kolegy z Olomouckého kraje dosáhl času 3:44,52 min. Bohužel olomoucká štafeta na ostatní moravské výběry nestačila a doběhla čtvrtá.

Štafeta Olomouckého kraje, zleva David Drštička (SK Přerov), Adéla Zdražilová, Adéla Dostálová (obě SK Hranice) a Vojtěch Dobeš (TJ Šumperk). (Zdroj: KAS Olomouc)

Kompletní výsledky zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.