Mikuláš Trojek patnáctý na MČR žactva

Halové Mistrovství ČR žactva bylo na programu o prvním březnovém víkendu. Do Ostravy zamířily také tři mladé naděje SK Přerov - Alice Drozdová, Mikuláš Trojek a Matěj Vojáček. Při premiéře na republikovém klání všichni tři předvedli výkony na úrovni osobních rekordů a obhájili své postavení v tabulkách.

Nejlepším výsledkem přerovské výpravy je 15. místo Mikuláše Trojka na 60 metrů překážek. Ten navíc jako jediný z našich dokázal ze svého stávajícího osobního rekordu ubrat pár setinek a posunul jej na 9,01 s. Ke kýženému prolomení hranice devíti sekund mu tak ještě stále kousíček chybí. Jednu z posledních šancí na vylepšení osobního rekordu na žákovských překážkách bude mít tuto sobotu v Olomouci.


Šestnáctá byla ve stejné disciplíně Alice Drozdová. Za svým osobním rekordem zaostala o pouhou jednu setinku a se svým vystoupením byla spokojená. S časem 9,34 s byla navíc nejrychlejší závodnicí narozenou v roce 2005 a tak v příštím roce očekáváme zlato. :-) Ostatní žákyně, které se umístily před ní, budou příští rok závodit už mezi dorostenkami.


V běhu na 300 metrů startoval Matěj Vojáček. Z první dráhy atakoval svůj osobní rekord, nakonec za ním ale o dvě desetiny zaostal. Výkonem 40,53 s obsadil dvacáté místo.

Halová sezóna je téměř na svém konci. Poslední šanci na vylepšení letošních výkonů budou mít nejen tito atleti na Halových oddílových vícebojích, které pořádáme v sobotu 9. března v Olomouci. Závody jsou určené pro všechny atlety SK Přerov narozené v roce 2007 a starší!


Kompletní výsledky zde
Videogalerie zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.