O víkendu se běžela desítka ve Kbelech i Grymově

S blížícím se jarem přibývá i běžeckých závodů. Několik přerovských běžců startovalo na Grymovské Zubr desítce a Tomáš Kašpařík se vydal ku Praze na Palestra Kbelskou desítku. Tohoto závodu se zúčastnilo přes 1200 závodníků!

Tomáš Kašpařík zaběhl obdobný čas jako v loňském roce, což mu stačilo na 92. místo v celkovém pořadí. Desítku zvládl za 38:09 min a v kategorii do 49 let obsadil pěkné 28. místo. Běželo se na tradiční trati Kbely – Satalice – Vinoř – Kbely.

Na Grymovské Zubr desítce se dařilo Jiřímu Skřečkovi (na fotografii). Hned ze startu nasadil vysoké tempo, což se mu vyplatilo a v závodě obsadil desáté místo v kategorii B v novém osobním rekordu 40:48 min. V celkovém pořadí byl třicátý pátý. Na medaili dosáhl v kategorii C Petr Punge, jež doběhl v čase 42:51 min na krásném druhém místě (celkově 43.).


Nejmladším účastníkem běhu na 10 kilometrů byl čtrnáctiletý Jáchym Kouba, který doběhl v kategorii A na dvacátém třetím místě (43:47 min). O rok starší Oliver Punge startoval v závodě mládeže na 5 km a z Grymova si odvezl stříbrnou medaili (20:05 min).

Výsledky obou závodů jsou ke stažení v příloze.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.