Koncem dubna zahájíme sezónu na dráze

Vytisknout

Sotva skončila halová sezóna, blíží se začátek té hlavní, venkovní. První závody budou na programu už ve středu 17. dubna. Ve čtvrtek 25. dubna se v Hranicích konají Otevřené okresní přebory a o den později zahájí sezónu i mladší žactvo a přípravka na domácí půdě oddílovými Zahajovacími závody. Starší atleti, kteří se nemohou zúčastnit závodu v Hranicích, si mohou zazávodit už o den dříve na Přeborech Univerzity Palackého.

Veřejné zahajovací závody pro starší žactvo, mládež a dospělé pořádáme ve středu 17. dubna. Měli by se jich aktivně zúčastnit všichni členové našeho oddílu spadající do těchto věkových kategorií! Přihlašujte se svým trenérům nebo přímo panu Klvaňovi.

Přebory Univerzity Palackého (PUP) se konají ve středu 24. dubna od 15 hodin na stadionu AK Olomouc. Veškeré informace k závodu najdete na tomto webu. Přihlášku lze zaslat elektronicky nebo se přihlásit v den závodu v době od 13:30 do 14:30 hodin v závodní kanceláři. Disciplíny jsou početně omezeny, proto je doporučeno přihlásit se elektronicky. Elektronickou přihlášku naleznete zde.

Na Otevřených okresních přeborech ve čtvrtek 25. dubna startují všichni, kteří se nezúčastní PUP ani Zahajovacích závodů mladšího žactva a přípravek. Přihlašujte se svým trenérům nebo přímo panu Klvaňovi. Pokyny k odjezdu budou včas upřesněny.

V pátek 26. dubna uspořádáme Zahajovací závody mladšího žactva a přípravek. Tyto závody jsou povinné pro všechny členy SK Přerov narozené v letech 2006 - 2010! Svou účast na závodech potvrzujte u svých trenérů (omlouvá pouze nemoc nebo škola v přírodě). Sraz dětí z přípravky bude v 15:30 hodin. Vybrané děti, které poběží i štafetu, se sejdou o něco dříve a individuálně se na tom s nimi domluvíme.

Propozice všech závodů jsou ke stažení v příloze a najdete je také v sekci ROZPISY ZÁVODŮ. Zde si můžete stáhnout také kompletní termínovku pro letošní sezónu. Postupně bude včetně rozpisů zveřejňována také přímo na webu.