Svatováclavské víceboje - pozvánka

Vytisknout

Sezóna se chýlí ke konci, a tak zbývá čas i na to, co byste si normálně netroufli. Ne každý z nás je vícebojař, ne každý z nás si víceboj vůbec někdy vyzkoušel. Konec sezóny je ideální období, kdy zkoušet nové věci, zazávodit si jen tak z legrace a nebo si ještě udělat radost nějakým osobáčkem.

Pojďte se hecnout a dobojovat to až do konce! Uděláte radost nejen sobě, kamarádům, ale třeba i trenérům a předsedovi. Přihlášky zasílejte co nejdříve panu Klvaňovi na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V případě dostatečného množství závodníků je možné objednat také elektronickou časomíru. Začátek závodů bude v pátek v 15:30 hodin.

Pokud by měl někdo zájem třeba i o jiné disciplíny či víceboje (sprinterský trojboj, vrhačský trojboj apod.), dejte vědět. Je konec sezóny a tak se meze nikomu a ničemu nekladou.

Účast všech (závodníků, rozhodčích i pomocníků) je dobrovolná, ale můžete se dočkat i příjemného překvapení – jen je třeba se včas přihlásit – nejlépe obratem. Znáte přísloví: kdo dřív přijde, ten dřív mele (anebo kdo pozdě přijde, ten už vůbec nemele)!

Po skončení vícebojů v sobotu budou vypláceny stravné, bodné, jízdné za srpnové a zářijové závody. Předpokládáme, že bychom poseděli na závěr sezóny, zkusíme objednat bufet přímo na stadionu. Pokud bychom neuspěli, sedli bychom si někde jinde.

Šiřte informace o těchto vícebojích dál, zejména svým kamarádům, kteří náš web nebo Facebook nesledují... a dejte vědět celému světu, že se této akce zúčastníte v události na Facebooku. :-)

 

Předběžný časový pořad (může být upraven podle počtu startujících):