Drozdová se představí na MČR žactva

O tomto víkendu hostí hala Otakara Jandery v pražské Stromovce Mistrovství ČR žáků a žákyň. Modré barvy SK Přerov bude hájit pouze Alice Drozdová, která se ale dokázala nominovat hned ve dvou disciplínách - v běhu na 60 m překážek a ve skoku dalekém.

Nejprve se Drozdová představí v rozběhu překážek, a to hned v úvodu šampionátu v sobotu ve 14:00. Určitě bude chtít zabojovat i o osmičlenné finále - v letošních tabulkách ČR je zatím devátá výkonem 9,13 s, stejný čas ovšem běžely i zatím osmá Barbora Štěrbová a desátá Kateřina Čermáková. Pokud bude Drozdová úspěšná, čeká ji finále o dvě hodiny později.

Skok daleký je na programu v neděli od 10:30 hodin. V něm nepatří naše závodnice ke kandidátkám na postup, v tabulkách jí patří až sedmnácté místo. Letos si dokázala osobní rekord vylepšit na 516 cm. K úspěchu tak bude patřit i další zlepšení osobáku a přiblížení se přerovskému rekordu Lucie Doležalové z roku 2006, který má hodnotu 539 cm. Rekord na překážkách drží Helena Tomková od roku 2007, kdy je zaběhla za rovných 9 sekund.

Z celého MČR poběží živý přenos na facebookové stránce Jsem atlet. Tak držte pěsti!

Propozice závodu
Výsledky (průběžně aktualizováno)

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.