Virtuální běh Michalovem

Běh 17. listopadu letos bohužel rušíme, jako alternativu ale pořádáme Virtuální běh Michalovem. Původně jsme zvažovali okruh okolo Laguny, vzhledem k častým dešťům ale nakonec volíme Michalov. Závod je určen všem členům SK Přerov a jejich sourozencům narozeným v letech 2005 a později.

Poběží se o opravdové medaile i drobné ceny a navíc každý účastník obdrží sladkou odměnu. Veškeré další informace najdete v propozicích závodu. Případné další dotazy nebo fotky ze závodu posílejte trenérce Martině Koutňákové (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Absolvováním závodu navíc můžete získat další pohárek do sbírky v naší webové klubovně. Pozor, označit závod jako splněný můžete až po odeslání vašeho výkonu přes výsledkový formulář! Pokud závod poběžíte opakovaně, můžete si jej v klubovně samozřejmě označit vícekrát. Ostatní chybně označené závody budou mazány. Kdo se ještě nezapojil do chodu klubovny, může se do ní zaregistrovat zde (registrujte se prosím na jméno dítěte, resp. člena oddílu).

NOVINKA! Pro vaši motivaci zveřejňujeme také průběžné orientační výsledky. Výkony jsou zaokrouhlené na celé minuty (popř. půlminuty) nahoru, takže sice vidíte průběžné pořadí, ale nevíte přesné výkony ostatních závodníků. Pokud se rozhodnete své umístění vylepšit, je to i trochu o štěstí, zda se vám povede překonat toho, kdo je ve výsledkové listině před vámi. Výsledky jsou aktualizovány každý večer.

Propozice
Formulář pro odeslání výsledku

Fotogalerie
Průběžné výsledky

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.