8. podzimní házení - pozvánka

V sobotu 20. listopadu pořádáme již 8. podzimní házení. Ti, kteří si ještě chtějí vylepšit letošní výkony a zaházet si, posílejte přihlášky p. Klvaňovi (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel. 606 721 550). Sraz nejpozději ve 13:00 hodin, abychom všechno stihli než bude tma.

Minulou sobotu to bylo opět perfektní. I když nebylo tak teplo a hezky jako první listopadovou sobotu, tak si někteří výrazně vylepšili osobáky, zejména Silvie Beňová a Jonatan Kouba - poprvé vrhali koulí za 10 m. Příjemně mě překvapil Jakub Jakoubek, který přišel technice vrhu na kloub a vylepšil si osobák téměř o jeden metr! Výsledky si můžete prohlédnout zde.

Opět budu potřebovat pomoc rozhodčích (Skřeček, Punge a Mikuláček). Doufám, že mně pomohou i tuto sobotu. Případně i někdo další.

Na programu budou opět všechny hody a vrh koulí. Předpověď počasí říká, že by to mělo být teplotně stejné jako předminulou sobotu (okolo 12°C), takže očekávám, že nás zase bude hodně a ještě si mnozí z vás vylepší osobáky nebo aspoň letošňáky!

 

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.