Tereza Tichá v Praze překonala přerovský rekord na 300 metrů

Tradiční předvánoční Mezikrajové utkání družstev staršího žactva hostila pražská Stromovka v sobotu 10. prosince. Do družstva Olomouckého kraje byli tentokrát vybráni tři naši atleti - Tereza Tichá, Tereza Skřečková a Filip Gall. Krajská výprava sice letos bohužel odjela bez zisku cenného kovu, i přesto ale bylo k vidění několik vynikajících výkonů.

Tradičně silná byla mix štafetu na 6x200 metrů. Štafeta ve složení Mandák (Atletika Zábřeh), Tichá (SK Přerov), Berková (TJ Šumperk), Hus, Špička, Šafářová (AK Olomouc) časem 2:30,70 min skončila na krásném 2. místě.

Tereza Tichá podala skvělý výkon také na 300 m - časem 42,18 s vylepšila o 9 desetin stávající přerovské maximum Heleny Tomkové! Svůj rozběh vyhrála, celkově obsadila deváté místo.

Úspěšně reprezentoval kraj Filip Gall ve skoku o tyči. Základní výšku 230 cm zvládl na poprvé, 245 cm ale už bylo nad jeho síly. Zároveň byl jediným reprezentantem našeho kraje v této disciplíně, a tak i přes celkové 17. místo v soutěži získal 2 body.

Nedařilo se Tereze Skřečkové, která bohužel základní výšku 130 cm ve skoku vysokém nezdolala a z Prahy tak odjela bez umístění.

V celkovém pořadí obsadilo družstvo dívek 7. a družstvo chlapců 8. místo.

Kompletní výskedky

Foto - zdroj: KAS Olomouc

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.