Halové MČR žactva se příliš nevydařilo

Poslední letošní Halové MČR nebylo pro SK Přerov bohužel úspěšné tak jako ty předcházející. Hodnotné umístění mohla zajistit štafeta žáků na 4x200 m, ale nestalo se tak. Byla sice rozběhnutá parádně a kluci mohli znovu útočit na svůj vlastní přerovský rekord, vše ale skončilo už na druhé předávce.

Hoši nastoupili hned v prvním rozběhu, dalo by se říct v tom nejrychlejším. Jan Knap rozeběhl slušně a předával jako čtvrtý, Jonatan Kouba pozici udržel. S Adamem Kolářem si však nedokázali kolík úspěšně předat, a tak naše štafeta skončila už ve své polovině. Lukáš Rybníček se ke slovu už nedostal. Pokud by hoši zopakovali svůj čas z únorového MMaS, mohli útočit na umístění v první desítce.

Jako jediný se v individuální disciplíně představil Lukáš Rybníček, a to už v sobotu. Na třístovce zaostal za svým osobním maximem přesně o 4 desetiny a za výkon 39,96 s bral 20. místo.

Poslední závody halové sezóny jsou na programu v sobotu 11. března v Olomouci - všichni počínaje mladším žactvem by měli startovat na Halových oddílových vícebojích.

Kompletní výsledky
Fotogalerie

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.