Chlapecká přípravka celkově třetí na KP družstev!!!

Ve čtvrtek 7.6. vyvrcholila v Olomouci třetím kolem krajská soutěž družstev atletických přípravek. Historického úspěchu dosáhli chlapci, kteří i v tomto kole obsadili třetí místo a stejná pozice jim patří také v konečném hodnocení! Tento úspěch se zrodil krůček po krůčku, u obrovské chuti a touhy vítězit a porážet rivaly z Olomouce, Šternberka a dalších měst, přes bojovnost, sehranost naší štafety až k týmovému duchu. Obrovské poděkování a gratulace patří všem dětem, které se této soutěže zúčastnily a bojovaly až do konce a také jejich trenérce Janě Bednaříkové, která je k těmto výsledkům dotáhla. Za své snažení a bojovnost družstvo obdrželo krásný pohár.

V posledním kole byl opět oporou družstva Jan Majárek se ziskem 20 bodů. Druhé místo obsadil v běhu na 60 m (9,37 s) i v dálce (425 cm) a v běhu na 800 m byl devátý (3:03,89 min). Sedm bodů vybojoval Radim Plško za sedmé místo na 60 m (9,51 s) a osmé v dálce (380 cm). Čtyřmi body přispěl družstvu Šimon Kneisl, který byl devátý jak na 60 m (9,62 s), tak v dálce (380 cm). Úspěšná byla také štafeta na 4x60 m, která opět obsadila druhé místo (37,71 s), když nestačila pouze na AK Šternberk. Kluci běželi ve složení Matěj Vylíčil, Šimon Kneisl, Ondřej Navrátil a Radim Plško. Nebodujícími členy družstva byli Ondřej Budař, Matyáš Holík, Marek Janča a František Rezek.

Bronzové družstvo chlapců s trenérkou Janou Bednaříkovou

 

Družstvo děvčat se umístilo na šestém místě a celkově jim patří sedmá pozice. Na bronzovou medaili dosáhla Aimée Navrátilová v hodu míčkem (25,00 m), čtvrtá byla Eva Cagášková v běhu na 600 m (2:10,86 min). V dálce byla sedmá Pavlína Vašinová (346 cm) a Eva Cagášková devátá (336 cm).

Aimée Navrátilová "na bedně"

 

Také štafeta děvčat ve složení Aimée Navrátilová, Pavlína Vašinová, Nela Zabloudilová a Eva Cagášková bodovala, a to na šestém místě (40,66 s). Dalšími členkami družstva byly Ellen Borková, Anna Gardiánová, Viktorie Koláčková a Natálie Zacharová.

Matěj Vylíčil s medailí ze štafety

 

Kompletní výsledky zde

Fotogalerie zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.