Drštička třetí na mezikrajovém utkání

V neděli 29. září uspořádal atletický oddíl AHA Vyškov mezikrajové utkání družstev mladšího žactva. Mezi sebou se utkaly výběry těch nejlepších atletů a atletek z jednotlivých moravských krajů a z Vysočiny a nechyběli mezi nimi ani tři zástupci SK Přerov.

Drsticka II uprMezi ostatními se rozhodně neztratil sprinter David Drštička (na fotografii), který si navíc v obou individuálních disciplínách vylepšil osobní rekordy. Vynikajícího času a umístění dosáhl na trati 300 m, kde byl třetí (41,19 s). Tímto časem David již podruhé v krátké době vylepšil přerovský rekord, a to už o téměř čtyři vteřiny! V běhu na 60 m doběhl těsně pátý (7,84 s), když jej od třetího místa dělily pouhé čtyři setiny.

Další třetí místo přidal společně s Kadlou, Pospíchalem a Vychodilem ve štafetě na 4x60m (31,58 s). Bodovala také štafeta B dívek, a to osmým místem (33,91 s). Společně s přerovskou Veronikou Čejnovou v ní nastoupily Krčmářová, Indruchová a Korkoňová.

Čejnová startovala také ve skoku vysokém, kde za výkon 134 cm obsadila jedenácté místo. Na stejné příčce se umístila Sára Kolomazníková v běhu na 300 m (48,12 s)- výrazně si vylepšila osobní rekord a v dlouhodobých tabulkách Přerova figuruje na krásném čtvrtém místě. Představila se také v kouli, kde se jí ale příliš nedařilo a za výkon 8,92 m obsadila třinácté místo.

V konečném zúčtování vystoupalo na třetí místo družstvo chlapců Olomouckého kraje, ovšem s minimální čtyřbodovou ztrátou na druhý Moravskoslezský kraj. Družstvo děvčat se umístilo na čtvrté příčce.

 

Kompletní výsledky zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.