Aleš Dedek uspěl na Bezuchovském běhu

Vytisknout

V sobotu 12. listopadu se sešli běžci a běžkyně v Bezuchově, aby se v 11 hodin vydali na místní tradiční běh přes pole, louky, lesy, do kopce i z kopce a přes přírodní překážky... Běžel se totiž již 31. ročník běhu Bezuchov-Helfštýn-Bezuchov, který měří 18 km. V početném startovním poli byly k vidění také čtyři dresy přerovské atletiky.

Téměř na stupínek nejvyšší se prosadil Aleš Dedek, který byl v kategorii muži C (40-49 let) druhý, když nestačil pouze na celkového vítěze závodu Petra Kučeru z Grymova. Na trati strávil 1:24,44 hod a kromě druhého místa v kategorii si doběhl pro celkovou šestou pozici. Na čele závodu se držel také Zdeněk Doležal, který startoval rovněž v kat. muži C. V ní obsadil čtvrté a celkově desáté místo v čase 1:25,20 min.

A ještě do třetice opět v kat. C reprezentoval SK Přerov Petr Punge (na fotografii vlevo). Ten obsadil jedenácté a celkové 28. místo, když závod zvládl za 1:28,27 hod.

Mezi ženami (kat. F - do 39 let) se představila dorostenka Aneta Jedličková, která se umístila na sedmém místě (1:44,18 min).

Kompletní výsledky jsou ke stažení v příloze.
Fotogalerie zde

Přílohy:
Download this file (Bezuchovsk-bh-2016---vsledky-03.jpg)Bezuchovský běh - výsledky1885 kB