Petr Kučera zvítězil v Bezuchově, Zdeněk Doležal na Listoprďáku

Nejen na domácí půdě se daří našim vytrvalcům. Úspěšnou sobotu zažili i 9. listopadu, a to jak na Horolezeckém srazu v Bezuchově, tak na Run Tour v Pardubicích. V Bezuchově se běžel náročný kros dlouhý 18 km, trať vedla na Helfštýn, Krásnici a zpět. V kategorii mužů 40-49 let zvítězil Petr Kučera (1:21:22 hod) jen o osm vteřin před Zdeňkem Doležalem. Čtvrté místo bral Tomáš Kašpařík (1:29:51 hod).

Mezi muži nad 50 let se prosadil na druhé místo Petr Punge (1:39:22 hod). Dětských závodů, které se běžely v Laďově aleji, se zúčastnily Anna a Kateřina Hrazdirovy, Ema Kroupová a Václav Holubář. Výsledky dětských závodů bohužel nejsou k dispozici, kompletní výsledky hlavního běhu najdete zde.

Na Run Tour do Pardubic vyrazili bratři Koubovi. Jáchym Kouba doběhl druhý v kategorii hochů do 15 let, když 1 kilometr uběhl za 3:09 min. Jonatan Kouba startoval v kategorii hochů do 11 let, kteří běželi také kilometr. Bohužel ale v průběhu závodu špatně došlápl a do cíle se sice nějak dostal, ale jeho výkon nestačil na lepší než jedenácté místo (4:07 min). Kompletní výsledky zde.

Jonatan Kouba na trati Run Tour

V sobotu 16. listopadu se v Týně nad Bečvou běžel Listoprďák. Pro vítězství si v kategorii nad 40 let doběhl Zdeněk Doležal, když členitou trať o délce 9900 metrů zvládl za 44:25 min. V celkovém pořadí byl hodnocen jako šestý nejlepší. Celkově třicátý doběhl René Vandrovec (53:50 min) a o devět míst za ním figuruje ve výsledkové listině Petr Punge (55:13 min). V dětských závodech reprezentovala náš oddíl Ema Kroupová, která zvítězila v kategorii dívek roč. 2008-2010.


Kompletní výsledky - dospělí zde
Kompletní výsledky - děti zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.