MMaS mladšího žactva bylo plné osobních rekordů

Mistrovství Moravy a Slezska mladšího žactva hostila v pondělí 28. září Olomouc. Sportovní klub Přerov reprezentovalo 6 vybraných atletů, kteří si i přes chladné a deštivé počasí dokázali každý vylepšit alespoň jeden osobní rekord. Nejlepším umístěním naší výpravy bylo jedenácté místo Emy Kroupové na překážkách.

Ta je prolétla v novém osobním rekordu 10,69 s a zařadila se na osmé místo historických tabulek Přerova. V dálce bohužel nenavázala na svůj osobní rekord z předchozího týdne a zapsala nejvíce 419 cm, což stačilo na osmnácté místo.

Přerovské mladší žactvo, zleva Jan Knap, Antonín Kříž, Ema Kroupová, Tereza Skřečková, Klára Andrisová a Julie Vinklárková.

Překážky se vydařily i chlapcům, když si oba vylepšili osobní maxima. Dvanácté místo obsadil Jan Knap (11,46 s), třinácté Antonín Kříž (11,52 s). O jednu pozici lépe se umístil Kříž na osmistovce. V ní si už podruhé během jednoho týdne vylepšil osobák, i když to byla spíše kosmetická úprava o dvě setiny na 2:40,13 min.

Do první dvacítky se probojovala také Klára Andrisová v hodu míčkem, kde za výkon 34,19 m brala patnácté místo. Sedmnáctá se v kouli umístila Tereza Skřečková (7,41 m) a o jednu pozici si pohoršila na překážkách (10,95 s / OR).

Mezi sprintery na 150 metrů bral pětadvacáté místo Knap (22,42 s). Na dvojnásobné trati doběhla třicátá třetí Andrisová (52,41 s) a třicátá pátá Julie Vinklárková (53,35 s). Pro obě to byl osobní rekord.


Kompletní výsledky zde
Fotogalerie zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.