Pro velký zájem měníme místo konání letního soustředění!

Tak jako se v uplynulých letech osvědčilo, i letos jsme plánovali letní soustředění pro ročníky 2009 a starší v Kolíně. A zatímco dosud jsme nikdy nedokázali kapacitu ubytování naplnit, letos jste nás překvapili enormním zájmem a nejen, že jsme kapacitu naplnili, ale k dnešnímu dni evidujeme 11 dalších zájemců, kteří se už bohužel nevešli. Po hodinách googlení a nespočtu telefonátů jsme však dokázali tuto situaci vyřešit a máme pro vás dobrou zprávu - soustředění bude a bude pro všechny zájemce!

Místo na severozápad do Kolína však zamíříme východně, a sice do polské Wisly. Ta se nachází jen 26 km od Českého Těšína. Vypraven bude zájezdový autobus od kina Hvězda, je však ale nutné, abyste všichni byli vybaveni občanským průkazem nebo cestovním pasem!

Cena soustředění pro vás zůstává stejná, cenový rozdíl doplatí klub. To je skutečná výhra, jelikož společně zamíříme do špičkového areálu v Olympijském sportovním centru Start ve Wisle. Kromě stadionu nám bude k dispozici také skvěle vybavená posilovna, a to neomezeně po celou dobu pobytu!

Součástí areálu je také tělocvična, běžecký tunel pro případ nepříznivého počasí, bazén, vířivka, sauna a individuálně je možné se domluvit také na masáži (není v ceně pobytu). Pro volné chvilky jsou k dispozici také ping-pongové stoly a konferenční místnost vhodná nejen pro společenské hry. Na své si přijdou také běžci, jelikož Wisla leží v srdci polských Beskyd a na česko-polskou hřebenovku je to coby kamenem dohodil (nebo za hodinku doběhl).

Všem, kteří se už přihlásili do Kolína, zašleme upravené informace k soustředění také emailem. Týká se to také těch, kteří se do kapacity původního soustředění nevešli, avšak odevzdali přihlášku na pozici náhradníků. Ostatní se prosím zatím nehlaste, jakmile si ujasníme se stávajícími účastníky všechny podrobnosti, oslovíme případné další zájemce. Děkujeme za pochopení.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.