Ondra Vrtěl se stal vicemistrem republiky!

Ve dnech 30. června a 1. července pořádal AK Olomouc Mistrovství České republiky staršího žactva. Akce byla perfektně zorganizovaná a bylo vidět, že Olomoučtí jsou zkušení pořadatelé. Tropické počasí se podepsalo negativně na mnoha výkonech, zejména v běžeckých disciplínách.

Nevadilo však přerovskému oštěpaři Ondřeji Vrtělovi, který opět předváděl výkony na hranici svých možností. Do Olomouce odjížděl jako lídr letošních tabulek, jejichž čelo ale bylo velmi vyrovnané. Ondřej se prezentoval výborným výkonem 52,10 m, kterým zaostal o pouhé dva decimetry za svým vlastním dva týdny starým přerovským rekordem. Nestačil pouze na suveréna soutěže Jiřího Kučeru (BYAC Brno) a pro SK Přerov získal skvělou stříbrnou medaili!

Dařilo se také Veronice Májové, která se s napoprvé překonanými 153 cm umístila na devátém místě. Bohužel neúspěšně skákala na další postupné výšce 158 cm, což je zároveň hodnota jejího osobního rekordu z letošního května.

V běhu na 100 m př. se představil Rostislav Mališka, jenž si o dvě setiny vylepšil osobní rekord (15,29 s), přesto z rozběhu dále nepostoupil a v závěrečném hodnocení disciplíny obsadil 21. pozici.

 

Všem gratuluji k předvedeným výkonům!

Kompletní výsledky zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.