Atleti spolu: Virtuální běh na 5 km

V rámci akce Atleti spolu je uspořádán také Virtuální běh na 5 km pro všechny běžce a příznivce atletiky. Za registraci se neplatí. Stanovený čas startu je v 18 hodin, ale pokud se vám nehodí, přidejte se kdykoli během dne (středa 2. června).

Po registraci vám přijde potvrzovací e-mail a nejpozději do středy 26. května obdržíte v elektronické podobě startovní číslo, které si můžete vytisknout nebo můžete běžet klidně i bez něj. Nosnou myšlenkou je sounáležitost celé běžecké a atletické komunity v České republice.

Trasa virtuálního běhu by měla být dlouhá 5 kilometrů. Výběr místa a profilu trati je na vás. Zúčastnit se ho mohou všichni příznivci královny sportu. Pokud nezvládnete uběhnout celých pět kilometrů, nevadí, můžete si trasu zkrátit nebo zvolit chůzi místo běhu. Výsledek není důležitý a nikde ho není nutné zveřejňovat. Ale pokud máte zájem, obdrží každý z vás po skončení závodu odkaz, kde nám může svůj běžecký výkon nahlásit. Výsledky následně po akci zveřejníme.

Sdílejte fotky s označením #atletispolu na Instagramu a dvacet nejlepších fotek z vašich běhů oceníme věcnými cenami. Na virtuální běh se můžete přihlásit zde.

 

Užijme si tedy společně ve středu 2. června oslavu české atletiky a českého běhu.

 

Zdroj: Robert Novotný, krajský manažer ČAS

 

 

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.