Anna Špilerová vylepšila vlastní přerovský rekord na dvoustovce

Do semifinále Čokoládové tretry se letos probojovaly hned tři přerovské atletky. Den před samotným finále, které se již tradičně koná v rámci programu Zlaté tretry, bojovaly o pěkné časy v Ostravě. Nejlépe se vedlo Anně Špilerové, která na dvoustovce znovu vylepšila svůj vlastní přerovský rekord v kat. do 9 let na 33,16 s! V závodě obsadila krásné jedenácté místo - od finálové osmičky ji dělily tři desetiny sekundy.

V příštím roce už Špilerová čas na 200 metrů nevylepší - postoupí do nejstarší přípravkové kategorie a čekat na ni bude třístovka.

 

Zejména pro další závodnické zkušenosti si jely do Ostravy Sofie Skácelová a Karolína Čespivová. Obě mohou ve stejné kategorii a na stejné trati startovat také v dalším roce. Šestiletá Sofie Skácelová uběhla 100 m za 18,83 s a vylepšila si o čtyři desetinky osobní rekord, o čtyři roky starší Karolína Čespivová běžela třístovku (54,63 s). Obě se umístily ve druhé polovině výsledkové listiny.

Při množství startujících dětí na všech kvalifikačních kolech je ale velikým úspěchem už jen samotný postup do semifinále. Ale každý závod se počítá, jsou to cenné zkušenosti z velkého stadionu a na dalších závodech se vše povede zase o kousek lépe! :-)

Kompletní výsledky

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.