Mladší žactvo třetí na Mezikrajovém utkání v Holešově

Ve čtvrtek 28. září se v Holešově konalo Mezikrajové utkání družstev mladšího žactva. Do výběru Olomouckého kraje se dostalo také 8 přerovských atletů! Letos se závod uskutečnil v novém formátu DNA (Dynamic New Athletics). Tento formát obsahoval několik změn pravidel oproti běžným závodům s vyvrcholením v závěrečné štafetě Hunt, kdy štafety vybíhaly do stíhacího závodu s handicapy podle průběžných bodových součtů.

Výběr Olomouckého kraje v průběhu soutěže nijak závratně neoslňoval, nicméně v napínavé závěrečné štafetě a tedy i celkovém hodnocení vybojoval pěkné třetí místo. (Zdroj: KAS Olomouc)

Z přerovských závodníků se na něm podíleli Anna Hrazdirová (600 m - 1:52,04 min / 6. místo), Max Rybníček (800 m - 2:41,27 min / 6. místo), Jakub Cieslar (koule - 9,07 m / 7. místo) a Izabela Zapletalová (150 m - 21,55 s / 8. místo).

V mixové štafetě na 4x200 m nastoupili Růžena Sedláčková a Vojtěch Kříž a společně s Magdalenou Kovářovou (AC Prostějov) a Václavem Pecháčkem (AK Olomouc) si doběhli pro třetí místo v čase 1:54,13 min. Už méně úspěšná byla štafeta na 4x60 m, kde startovali i naši Jakub Kovář a Matyas Šajban. Předávky se sice podařily, ale ne v předávkovém území, takže štafeta byla diskvalifikována.

Kompletní výsledky
Fotogalerie

Foto - zdroj: SK Hranice

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.