Kašpařík bral třetí místo na Běhu Mánesovou stezkou

O sobotním závodu se na webu www.bezvabeh.cz píše: "Kdo nezakufroval, vyhrál. Taková je skoro vždy Mánesova stezka v Lutíně. Krásná a přesto zrádná. Ale na druhou stranu, kdo v tomto závodě nikdy nezabloudil, jakoby tu ani neběžel. V hlubokých lesích kolem Kosíře je to naprosto samozřejmé a patří to k folklóru závodu. I letos se některým borcům podařilo, ale nebyly to až tak závratné ztráty jako v některých předchozích letech." 

Své ví o bloudění i přerovský běžec Tomáš Kašpařík. "Také mně se podařilo zabloudit, hned zpočátku ve Slatinkách jsem minul odbočku, ale stačil jsem se včas vrátit na správnou trať. Nepřekonatelný je ovšem Tomáš Blaha, který cestou na kole do Lutína dvakrát zabloudil a nestihl start," řekl k závodu Kašpařík. Ten se i přes zmíněné bloudění umístil na pěkném třetím místě v kategorii B, když poměrně členitou trať dlouhou 23 km zvládl za 1:35:36 hodiny. Celkově se umístil na jedenáctém místě.

Tři nejlepší běžci kategorie B, zleva druhý Milan Adamec (Orel Vyškov), první Petr Kučera (Kes Buk Team) a třetí Tomáš Kašpařík (SK Přerov).


Reportáž Zdeňka Smutného si můžete přečíst zde.
Kompletní výsledky jsou ke stažení v příloze.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.